Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: ZakochaÅ‚am siÄ™ w Nauczycielu.

WysÅ‚any: 20 Lip 2011, 22:42
 Odpowiedz z cytatem   Raportuj ten post  

Kasa: Zamknięty
Bank: Zamknięty
hej ... Mam taki sam problem jak wy .... zakochałam się w nauczycielu ...
Choć teraz są wakacje , to nie mogę o nim zapomnieć, gdy otwieram oczy widzę jego , gdy zamykam oczy widzę jego ...
Zaczęło się to kilka miesięcy temu , gdy zaczął mnie uczyć ... Na początku, nie lubiłam go, wydawał mi się dziwny i odpychający, ale gdy co lekcję patrzył się na mnie, zaczęłam coś czuć, miałam tzw. motylki w brzuchy ... W klasie wszyscy wiedzą, że go nie lubię, bo muszę się jakoś maskować, nikomu tego nie powiedziałam ... Niby ze sobą nie gadamy, ale zauważyłam, że często na mnie patrzy , na lekcji, na przerwie, gdy ma dyżur ... Ostatnio nawet zauważyłam jak patrzył na mnie , stałam koło jego domu, a w oknie stał on i się na mnie patrzył ... Teraz widzę go często, ponieważ jest moim sąsiadem ... Nie mogę bez niego żyć, gdy go nie widzę źle się czuje ... Myślę, że to nie zauroczenie , ani nie miłość ... Zdaje sobie sprawę, że raczej nie będziemy razem bo jest to mój nauczyciel ... Między nami jest różnica 11 lat :|
Nie mam pojęcia co robić ...! Choć w koło mam wielu rówieśników w swoim wieku, to nadal myślę o nim, zerkam na niego, nie mogę się powstrzymać ...
Za wszelką cena próbuje ściągnąć jego uwagę na siebie... Przez pół lekcji patrzy się na mnie . Nawet mam dziwną obsesję, gdy widzę go z jakąś dziewczyną, to mnie tak denerwuje, że masakra ... Wiem, że nie ma dziewczyny, ponieważ jak pisałam wcześniej jestem jego sąsiadką, a poza tym jest on pedantem i mami synkiem , nigdzie bez mamy się nie ruszy ... Jest nauczycielem szczerym i wyjawił nam że nie ma dziewczyny ...
Mam jego numer telefonu , i nie wiem czy mam napisać , z jednej strony chciałabym bardzo, a z drugiej strony się boję ...
PoMoCy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WysÅ‚any: 24 Wrz 2011, 23:13

ja mam taki sam problem...
zakochałam sie w nauczycielu angielskiego jest starszy o 14 lat
nie wiem co teraz mam robić poniewaz on powiedział mi ze mnie tez kocha i postanowilismy byc razem
i to sie stało!!!!!
poszliśmy do łożka i zaszłam w ciążę a ja mam 15 lat
urodziłam to dziecko ale mu nic nie powidziałam ze to on jest ojcem jak urodziłam Kube to ważył kilogram i niestety zmarl bardzo mi było przykro i mu powiedziałam o tym ze nas synek niezyje i sie załamał postanowiliśmy jeszcze raz starać sie o dziecko

mam nadzieje ze nam sie teraz uda !!

WysÅ‚any: 31 Paź 2011, 22:38

"To pytanie wielu spędza sen z powiek. Dużo mężczyzn nie wie jak to zrobić.
Jeszcze więcej kobiet chce samej doświadczyć, ale nic z tego nie wychodzi." o co chodzi? zapraszam na bloga OŚWIECONY KOCHANEK (wpisujac w wyszukiwarke odnajdziecie link)

WysÅ‚any: 03 Lis 2011, 19:47

Byłam w podobnej sytuacji, ale nie co inaczej o wyglądalo. I teraz z całą pewnością moge ci powiedzieć, że jak nie zaryzykujesz to bedziesz tego żałowała do końca życia. Niby banalne... ale naprawdę dziewczyno zaryzykuj, z tego co opowiadasz to na pewno cię nie oleje jak małolatę. Nawet gdyby to miało trwać chwilę ani na sekundę bym się nie zawachała. Niczego nie tracisz....

WysÅ‚any: 08 Lis 2011, 15:58

Dołączenie: 04 Lis 2011, 15:54
Kasa:
177.33

Miejscowość: Poznań
Takie rzeczy przechodzą z czasem. Teraz pewnie jest Ci ciężko, ale za kilka lat będziesz się z tego śmiała. To takie zauroczenie szkolne, ale na bank przejdzie.

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Możesz zakładać nowe tematy na tym forum
Możesz odpowiadać w tematach na tym forum