Temat postu: Re: Zakochałam sie w moim nauczycielu
Wysłany: 08 Lis 2010, 14:11
Kasa: Zamknięty Bank: Zamknięty
a skąd wiesz, że on w tobie też?? powiedział ci to? jesteś pewna że on nie chce ci zrobić np. krzywdy wiesz o co chodzi...faceci to są dobrzy aktorzy naprawdę...świetnie potrafią nam oczy zamydlić, potem sie nami pobawić, a jak się im znudzimy to po prostu nas rzucają to tyle lepiej uważaj...
Wysłany: 17 Lis 2010, 22:59
a wiesz co mam to daleko w 4 literach ostatnio bil sie o mnie wiec to znaczy ze na 100% mnie kocha i on jest taki słodziutki i strasznie sie mnie wstydzi wiec to nie znaczy ze to jakis pedofil czy cos
Wysłany: 29 Lis 2010, 20:58
Zatem jego przyjaciel ( także nauczyciel) powiedział coś złego na mnie mój Kochany się na niego wkurzył i zaczeli sie bić na ulicy. Tylko moj Kochany jest o wiele potężniejszy od niego i tak sie napieprzali, że na drugi dzień Mój przyszedł z ręką usztywnioną a jego kumpel w sińcach ( i należało mu sie )
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Możesz zakładać nowe tematy na tym forum Możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum