Jeśli zauważyliście jakiś błąd na forum, lub coś nie działa tak jak powinno to piszcie tutaj Przed napisaniem warto sprawdzić czy odpowiedź nie znajduje się już w FAQ: http://www.wypowiedzsie.pl/faq.php
Forum dopiero się rozwija, więc liczymy na Waszą pomoc - dzięki Wam forum może byc coraz lepsze!
Spokojnie, forum jest jeszcze młode i słabo rozreklamowane.Ale kazdy z Was może zamieszczać odnośniki gdzie się da, a wtedy napewno przybędzie więcej osób:)
Zastanawiam się czy dział "Hyde Park" nie jest zbyt podobny do "Sprawy codzienne", może by je połączyć? Ale który do którego? Który zostawić a który usunąć? Jakies pomysły drogich użytkowników?
właśnie reklama to podstawa dla forum przynajmniej według mnie :) im więcej ludzi tym większa szansa na znalezienie jakiś błędów w działaniu forum ja sam nie wiem jak tu trafiłem, coś gdzieś kiedyś w necie kliknąłem i mnie tu przeniosło ;)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum