chyba najintymniejszy temat kogoś kochamy kogoś nienawidzimy do kogoś jesteśmy obojętne i na każde z tych uczuć nasze ciało, myśli, zachowanie jest inne jeżeli kochamy, sięgamy po gwiazdy z nieba jeżeli nienawidzimy, unikamy tej osoby lub życzymy/robimy jej coś złego A jak wy przejawiacie swoi emocii w uczuciach do innych ludzi
u mnie wygląda to tak,że w każdym towarzystwie znajdzie się osoba której nie trawię. na studiach nie mogę znieść jednej kujonki,która nikomu nie chce pożyczać notatek bo chyba się boi,że ktoś ucząc się z jej zapisków stanie się mądrzejszy od niej czy tam dostanie lepszą ocenę na kolokwium.następny przykład to "koleżanka" z pracy z którą jakiekolwiek dogadanie się jest niemożliwe a w dodatku wiecznie się spóźnia (mimo,że ma 5min.drogi do pracy) i z uśmiechem mówi "psepraszam" co doprowadza mnie do szału bo przez nią nie zdążam na autobus do domu.nie jestem osobą konfliktową a więc wszelkie emocje duszę w sobie ale wszystko do czasu przebrania się miarki,która dziś się przepełniła gdy dowiedziałam się iż owa "koleżanka" namieszała tak w grafiku,że będę musiała pracować w sylwestrową noc(a mam już oczywiście plany) i tak się właśnie zastanawiam jak to zrobić żeby jej nie rozszarpać !?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Możesz zakładać nowe tematy na tym forum Możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum