Tutaj możemy sobie pogadać o naszej kadrze i aktualnych ich wyzwaniach.
Jak wiadomo już jutro gramy z Irlandczykami z Północy arcyważny mecz z serii eliminacji do przyszłorocznego mundialu w RPA. Jak myślicie, wygramy? Ja jestem przekonany o wygranej, moja wiara w kadrę zawsze jest ogromna. Troszkę niepokoi mnie fakt, że na prawej obronie nie zagra nasz twardziel Wasyl (straszna kontuzja http://www.youtube.com/watch?v=EclifFtXixw" target="_blank), bez którego szeregi defensywne są bardzo osłabione, ale i tak powinniśmy dać sobie radę z Irlandią Płn.Co prawda oni są na 31 miejscu w najnowszym rankingu FIFA, a my na 36, jednak wiadomo, że ranking nie gra. Mam nadzieję, że Ludo Obraniak zagra od 1 minuty i wyjdziemy z 2 napastnikami. POLSKA!
Jak wiadomo był remis 1:1. O dziwo nadal mamy szansę na awans. Już w środę mecz o wszystko, a rywalem Słoweńcy. Będzie ciężko, jednak ja wierzę. A Wy? ;]
Ja to kibicuje wszystkim naszym zespołom drużynowym. Fascynuje mnie gra zespołowa, a w szczególności futbol, tylko szkoda, że w tej zespołówce, akurat nam najgorzej idzie Zobaczymy co nasze Orzełki pokażą za 30 min.
Ale pan lato sie zbłaźnił, wstydddd... najpierw powiedział po meczu ze wyrzuca Leo, a sam Leo dowiedzial sie tego wlasnie z mediów, powinien mu osobiscie najpierw powiedziec.. JE**Ć PZPN!
Nasza reprezentacja suck jednym słowem, moim zdaniem od kasy im się poprzestawiało i zapomnieli jak się piłkę kopie. Dzieciaki na boisku przed blokiem dają niekiedy lepsze popisy ech...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Możesz zakładać nowe tematy na tym forum Możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum