macie jakieś pomysły? lub opinie? tanio można dostać na allegro lub aukcjach groszowych typu za10groszy.pl itp istnieje też możliwość kupna używanych laptopów, ale o tym za dużo nie wiem. Macie jakieś inne pomysły jak to zrobić?
Hmm.. ciezko cos doradzic, ja kupowalam u siebie w miescie, w sklepie i tam panowie mi doradzili zeby nie kupowac w media marktach ani saturnach bo tam sam syf jest, lepiej chyba wiecej kasy dac niz kupic byle co ale takie jest moje zdanie
Polecam taki sposob: Najpierw rajd po mediamarktach zeby podotykac w jakims np komputroniku zeby pan ladnie poopowiadal a nastepnie poszukanie w sieci jakiegos dobrego i pewnego sklepu i zakup przez internet. zawsze tak robie i nigdy sie nie zawiodlem jeszcze :)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Możesz zakładać nowe tematy na tym forum Możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum