Ja uwielbiam kawę, jeśli muszę rano szybko dojść do siebie, jest niezastąpiona. Ale najczęściej piję jednak po południu kiedy już się trochę rozleniwiam a tu trzebaby jeszcze trochę podziałać. Budzi mnie i trzyma w pionie dopóki się sama nie rozruszam :) A co do formy - tylko czarna, mocna, sypana, bez mleka i cukru. Ewentualnie gdzieś w knajpie Calypso z brandy. Rozpuszczalne mi nie smakują po prostu
A ja ostatnio czesciej pije kawe :) Herbata zaczynalem slodzic bardzo duzo, skonczylo sie na tym, ze przestalem cukrowac i pije tlyko zielona czy biala. A z kawa jak bedzie - zobaczymy. Nie zauwazylem by dzialala pobudzajaco, problemow ze snem gdy wypije ja na noc tez nie mam.
dla mnie kawa może nie istniec!!! bardzo lubie herbatę, też stawia na nogi (zielona i biała to moje ulubione). Lubię eksperymentować ze smakami herbaty, ostatnio bardzo mi posmakowała zielona z jabłkiem.
Ja uwielbiam kawę czarną bez cukru. Najlepiej świeżo zmieloną :) Nie mogę jej pić zbyt późno, bo potem mam problem, żeby zasnąć. Kawka zbożowa też jest spoko.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Możesz zakładać nowe tematy na tym forum Możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Możesz dodawać załączniki na tym forum