nie znam się na tym zupełnie ale miałam kiedyś podobny porblem i znajomy doradził żebym wyłaćzyła czy skasowała jakieś wtyczki które nstalują sie przy aktualizacjach;) ale ja jestem tylko kobietą więc proszę uznać ten komentarz za powietrze;P
Myślałam ze w temacie chodziło o gry przeglądarkowe:) Więc rozszerzam poprzednią wypowiedź, grałam jeszcze w Starcrafta i Nwn2 i to całkiem niedawno:)
Hyhy no wiesz, czemu kobiety miałyby w to nie grać? Rozrywka dobra do obojga płci:) Tak na marginesie, to jak mi się nudzi dalej sięgam po 'stara' :)
kiedyś mnie wciągnął travian, grałam jednocześnie na kilku serwerach, zasypiałam z głowa na klawiaturze, 8 miesięcy takiego grania i wysiadł wzrok,wiec musiałam zrezygnować. Teraz czasami zaglądam na kurnika w tysiąca lub chinczyka
Teraz gram w shmooze.pl :) Gra w stylu Simsów i pewnie dlatego przypadła mi do gustu, a poza tym mogę rozmawiać z ludźmi, a nie tylko patrzeć na obrazki z dymkach :)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Możesz zakładać nowe tematy na tym forum Możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum