Chyba każdy z nas kiedyż zrobił jakieś zdjęcie, dla rozrywki dla potrzeby lub testując aparat wbudowany w komórce Fotografia dla mnie jest pasja, nosze swojego canona wszędzie gdzie się da. Kilkaset giga zdjęć tych pięknych i tych mniej udanych są jak małe opowieści z mojego życia czy życia moich przyjaciół , a czasami zupełnie obcych mi ludzi Zakładając ten wątek mam nadzieje że odezwie się każdy kto ma cos ciekawego do powiedzenia w tym temacie.
Zaczalem sie interesowac odkad mam aparat :) Zrobilem pare fotek, ale ostantio zepsula mi sie ladowarka i dalem do reklamacji, wiec jestem tymczasowo bez baterii - no chyba ze sobie dokupie, na razie jednak nie wybieram sie nigdzie w teren.. natomiast moje fotki mozesz zobaczyc na digarcie - ale sa slabe, wiadomo, wiec radze nie zagladac :P Tak czy inaczej zastanawiam sie nad statywem i pokrowcem.. a aparat to zwykla hybryda - fuji s1000fd - wygralem w konkursie :P wiec nie narzekam na razie, tym bardziej ze nie znam sie na fotografowaniu..
Dołączenie: 15 Sie 2009, 19:17 Kasa: 356.29 Bank: 4,559,045.60 Posty: 48 Miejscowość: Kraków Płeć: mężczyzna gg:
Ja planuję iść w tym kierunku, ale póki co brak kasy powstrzymuje mnie od zakupu lustrzanki. Obecnie mam cyfrowy kompakt, pełny automat, więc ograniczenie mojej roli jedynie do wciskania spustu nie bardzo mi odpowiada...
ja zaczynałam na analogowych lustrzankach, później miałam kilka zwykłych cyfrówek, i byłam/jestem z nich zadowolona,są idealne jeżeli trzeba szybko coś sfotografować. Do czegoś poważniejszego jednak wole lustrzanki cyfrowe Sihill, na początek możesz zainwestować w jakiś pól profesjonalny model lustrzanki nikon d40, d50, canon eos350, 450, używane są w cenach zwykłej cyfrówki, a naprawdę są idealne żeby zaczynać swoją przygodę z fotografią profesjonalną tix, ja poproszę jakiegoś linka do fotek, lub wklej kilka fotek na forum tu mam wyłożonych kilka swoich zdjęć http://www.garnek.pl/exorien/a" target="_blank
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Możesz zakładać nowe tematy na tym forum Możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum