Chciałbym was zapytać o opinię odnośnie polskich produkcji. W tv co chwilę lecą reklamy nowych naszych ekstra produkcji. A jak to wygląda w rzeczywistości? Co można, warto obejrzeć a co omijać? Ja ostatnio obejrzałem "Święty interes", jedna z ostatnich propozycji z nkowej kolekcji, główną rolę gra tam pan Adamczyk co niestety u mnie nie zostało niezauważone. Film sam nie jest zły, jednak nie jest to komedia jak to głosi opis. To zabawna opowieść z polskiej wsi.
ostatnio obejrzałem kilka polskich produkcji Dom zły, Mikołajek, Och Karol 2 i także Świety interes. Faktycznie wszędzie piszą że ŚI to komedia jednak ja też bym do tego gatunku jej nie zaliczał. Wiejskie życie z góry przypisane jest jako komedia, no cóż tak jest postrzegana. Teraz enka wrzuciła jeszcze jedną polską komedie Milczenie jest złotem - m. in. gra Szejbal (którą bardzo lubie), Wieczorkowski, Olszówka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Możesz zakładać nowe tematy na tym forum Możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum