Ja uprawiam turystykę rowerową ale uwielbiam również kolarstwo szosowe . Bieganie daje mi multum endorfin . Latem jak najbardziej plażówka dominuje . Rzadko ale jednak jazda na deskorolce .
Dołączenie: 23 Maj 2009, 12:24 Kasa: 2,366.79 Bank: 7,215,685.59 Posty: 133 Płeć: k
Mój rodzaj turystyki zaczyna się i kończy na czysto wypoczynkowej :P ale zawsze chciałam wspinać się po skałach... poza tym od paru dni robię brzuszki Jak jestem w domu to również przeważa rower.
Dołączenie: 23 Maj 2009, 12:24 Kasa: 2,366.79 Bank: 7,215,685.59 Posty: 133 Płeć: k
nie, na razie tradycyjnie same brzuszki.. jak osiągnę lepszą kondycje to możliwe ze zabiorę się za to :) poza tym strasznie ciężko znaleźć mi czas na ćwiczenia.. o właśnie.. masz jakiś punkt motywacyjny? bo ja jakoś nie jestem w stanie się zmobilizować do niczego
a ja mam cały czas w planach to wszystko o czym piszecie no spacery to mam do pracy i z powrotem siłowni to trochę w pracy a po pracy to już tylko chce się mięsień piwny trochę poćwiczyć xD nie no muszę w końcu znaleźć w sobie motywację i chęci, no i czas oczywiście
Ja jednak najbardziej lubię długie spacery po nocach :P Słuchawki w uszy, dobra muzyka i spacer w obojętnym kierunku, bo liczy się tylko droga Po za tym sport czy ćwiczenia mnie nudzą więc nigdy nie mam dość motywacji by np. ćwiczyć czy coś w tym styl. oż zrobiłam się leniwa, chyba będę musiała się zapisać na jakąś jogę albo taekwondo, coś co nie jest nudne i nie usnę na zajęciach :P Co byście polecili
___________________________ Ponieważ świat jest wiarołomny przyodziewam strój żałobny.
W lecie rowerek, w zimie narty (dopiero się uczę jeździć)... Jak skończę studia i będę bogata ;) to się zapiszę na fitnessy i inne cuda wianki, żeby utrzymać kondycję.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Możesz zakładać nowe tematy na tym forum Możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum