Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Krótkie podróże

WysÅ‚any: 14 Mar 2010, 12:16
 Odpowiedz z cytatem   Raportuj ten post  

Dołączenie: 13 Mar 2010, 22:17
Kasa:
320.34

Lubicie krótkie niezaplanowane wyjazdy? :) Takie zupełnie spontaniczne? :) Ja uwielbiam, sprawiają czasem więcej przyjemności niż długie podróże, razem ze znajomymi zwiedziliśmy dzięki temu większą część Polski :) No a teraz koleżanka zobaczyła krótki artykuł z opisanymi zdjęciami Berlina: magazynpepper.pl (str.14) i stwierdziła, że koniecznie musimy tam jechać, bo się chyba zakochała w tym mieście :D Nie musiała mówić dwa razy :D Zaczynamy się pakować i ruszamy w drogę :) Ciekawe co Wy myślicie o takich wyjazdach :)

Temat postu: Re: Krótkie podróże

WysÅ‚any: 15 Mar 2010, 02:58
Administrator
Awatar użytkownika

Dołączenie: 19 Maj 2009, 12:58
Kasa:
1,491.36

Bank:
28,389,053.50

Spoko ale nie posiadam az tak spontanicznych znajomych:>

WysÅ‚any: 06 Wrz 2011, 15:14

Dołączenie: 25 Gru 2010, 00:38
Kasa:
442.60

bardzo lubie wyjazdy weekendowe, cos mi wpadnie do glowy i poprostu jade. ale nie jade sam tylko z biurem bo jak sie ma malo czasu, to trudno sobie to samemu zorganizowac. ostatno bylem tak w pradze (swoja droga bardzo polecam internetowe biuro turystyczne darrtell )
pamietam tez jak dwa lata temu bylem na sylwestra w budapeszcie, nie mialem z kim go spedzic wiec szybka decyzja i wybralem expresowa wycieczke.. a tam sie dopiero dzialo ;)

WysÅ‚any: 19 Sty 2012, 16:26

Kasa: Zamknięty
Bank: Zamknięty
A ja najbardziej lubię wyjazdy na kilka dni na przykład do jakiegoś ciepłego kraju w środku zimy, kiedy za oknem jest tak nieprzyjemnie. Wystarczy kilka dni urlopu i już można myśleć o podróży na przykład do nie tak odległego Egiptu, w dodatku ja zwykle poluję na oferty last minute, więc udaje mi się tanio podróżować.

WysÅ‚any: 28 Sty 2012, 13:42

Dołączenie: 29 Gru 2010, 17:13
Kasa:
476.92

ja też nigdy nie jechałam na spontaniczny wypad, a szkoda bo moze byc to neizla przygoda;) przewaznie podrozuje z kumpela, która porusza sie na wozku i dlatego wolimy korzytsac z uslug biur podrozy np http://turystykabezbarier.com/ a dodac trzeba ze nie ma takich biur zbyt wiele...

Temat postu: uUbpbqRjbymh

WysÅ‚any: 30 Sty 2012, 19:09

Kasa: Zamknięty
Bank: Zamknięty
What I find so inetreitsng is you could never find this anywhere else.

WysÅ‚any: 08 Mar 2012, 15:15

Dołączenie: 02 Mar 2012, 16:10
Kasa:
216.91

Miejscowość: Lublin
Ja wolę dłuższe i dokładnie zaplanowane wyjazdy, bo nawet podczas takich zdarzają sie tzw. fakapy i nie zawsze wszystko idzie zgodnie z planem. Dla mnie to jest wystarczająca dawka spontanu, bo wtedy zawsze trzeba improwizować.

WysÅ‚any: 11 Kwi 2012, 11:51

Dołączenie: 10 Kwi 2012, 19:25
Kasa:
276.12

Ja się wybieram na krótką ale zaplanowaną wycieczkę, konkretnie to długi weekend majowy wiec już niedługo. Rejs promem a potem zwiedzanie Skandynawii http://www.unityline.pl/oferta/oferta_d ... _malm_lund Gdybym mogła to bym pojechała gdzieś na dłużej ale niestety brak czasu jak na razie.

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Możesz zakładać nowe tematy na tym forum
Możesz odpowiadać w tematach na tym forum