Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Koszykówka :)

WysÅ‚any: 17 Sie 2009, 19:32
 Odpowiedz z cytatem   Raportuj ten post  
Awatar użytkownika

Dołączenie: 26 Lip 2009, 09:40
Kasa:
800.00

Bank:
40,343,682.16

Miejscowość: Starogard Gdański
są tu może jacyś fani - kibice kosza ;-)?
chodzi mi w szczególności o polską ligę PLK, ale jeśli jesteście kibicami jakiejś europejskiej drużyny bądź też nawet NBA to piszcie :cool:
jak to się u was zaczęło z kibicowaniem, kto was w to wkręcił itp. :-)
ja osobiście od ponad roku jestem kibicem Polpharmy Starogard :cool:
tutaj stronka jakby kogoś interesowało - http://www.sportowa.com.pl/
rok to może mało - ale zdążyłem już być przez ten czas na kilku meczach - nawet na wyjazdach ;P
najlepszy był ten w zeszłym roku do Kołobrzegu - gdzie przez cały Kołobrzeg w tą i z powrotem mieliśmy eskortę radiowozów na sygnale :lol: ;P
wkręcił mnie w to wszystko szef w pracy :-D
zapalony kibic już od lat - zresztą jak wszyscy chyba w firmie, w której pracuję
jednego dnia tak jakoś nawet poważnie mówi do mnie - wiesz co będzie od dziś twoim obowiązkiem w pracy - mówię że nie wiem - a on na to - chodzić na mecze Polpharmy :lol: ;P
i tak to się zaczęło - załatwiali mi darmowe wejściówki, jak ktoś nie mógł to za niego na karnet chodziłem, no a w tym roku już swój karnet będę miał :D
może spotkam się kiedyś z kimś na jakimś meczu wyjazdowym ;-) :napalony:

Temat postu: Re: Koszykówka :)

WysÅ‚any: 17 Sie 2009, 20:17
Administrator
Awatar użytkownika

Dołączenie: 19 Maj 2009, 12:58
Kasa:
1,491.36

Bank:
28,389,053.50

Ja sie od dziecka interesowalem NBA - za sprawa Jordana (do tej pory pamietam jego mecze w tv jak jescze puszczali), czyli w latach '90. Baardzo sie interesowalem, wiedzialem wszystko! Natomiast kilka lat pozniej, zaczalem grac w Nba live 2000 i na maxa sie zainteresowalem :D Potem jakos przestalem sie wogole interesowac, nie wiedzialem kto gdzie jest i gdzie przeszedł, ale ostatnio zaczalem grac z kumplami przez neta w Nba Live 2008 i mnie wciagnelo znow :) Nawet niedawno wyszedlem zagrac w kosza lol.
Do tej pory mam sentyment do Chicago Bulls. Ale polubilem Boston Celtics - Garnett'a zreszta zawsze lubilem :) mialem nawet jego plakaty w pokoju.. no i ze wzgledu na Ray'a Allena - genialny strzelec za 3 pkt - zawsze sie podniecalem rzutami za 3 =) Uwielbiam je.. wiem ze inni wola wsady, ale ja wole rzuty za 3 :)

WysÅ‚any: 17 Sie 2009, 21:29
Awatar użytkownika

Dołączenie: 16 Lip 2009, 21:56
Kasa:
163.43

Bank:
9,205,003.52

Miejscowość: gdzieś pomiędzy Niemcami, Czechami, Słowacja Ukrainą, Białorusią, Litwą i Ruskimi
Dokładnie, ale to była gdzies połowa lat 90tych! Jak transmitowali NBA u nas, też kibicowałam Chicago Bulls! Miałam czapeczkę z daszkiem i czapkę na zimę z logo drużyny:) teraz już nie kibicuje

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Możesz zakładać nowe tematy na tym forum
Możesz odpowiadać w tematach na tym forum