Wiecie może o jakichś koncertach, festiwalach które odbędą się w najbliższym czasie? Muzyka dowolna, oprócz hip hopu. Niedługo będę podróżować wszerz Polski i chciałabym na kilka się przy okazji wybrać. pozdrawiam
teraz pewenie tylko zamkniete pomieszczenia jakies hale na ograniczone audytorium, no chyba ze sylwester w lipcu jest koncert RHCP i chyba sie wybiore:))
Pewnie i to i wiele, innych wręcz nie wierze żeby tak mało wydarzeń było w Polsce, trzeba tylko bardziej poszukać, ponieważ sam też szukam czegoś ostatnio to może i tobie uda mi się pomóc :)
No proszę :) , sam też miałem czegoś poszukać ale skoro już coś dałeś to chyba nie jestem potrzebny , hehe . Szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o tej stronie a tu widzę od groma informacji
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Możesz zakładać nowe tematy na tym forum Możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum