W co grywacie online? Ja niedawno w curling na flyordie.pl a wcześniej to grywałem w zielone imperium ale szybko się znudziło :P i oczywiscie kurnik :)
u mnie okres gierek online miną już chyba kiedyś też tego trochę było ale teraz to już nie ma na to czasu ani chęci za bardzo zresztą za bardzo to pożera czas
takie gry jak wow to naprawdę wciągają - sam kiedyś jak byłem jeszcze młody grałem w jedną podobną i omało przez nią szkoły średniej nie zawaliłem nie wiem czy to prawdę ale słyszałem że gdzieś w chinach czy japonii jeden gościu z wycieńczenia umarł przed kompem grając w wow'a - to jest dopiero chore nie
To był koreańczyk, który grał w Starcrafta 50godzin non stop. Biedak zapisal sie do ksiegi rekordow najglupszych/najdziwniejszych smierci w historii. Btw tutaj jest wszystko: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_unusual_deaths
ale w wowie tez podobno jakiś koleś miał K.O przed kompem ta jak jego znajomi z gry eis o tym dowiedzieli to mu pogrzeb w grze zrobili - to dopiero zonk
Hej chce zagrać na kurniku w tysiąca . dlaczego moze mi nie działać ?? wchodzę w tysiąca i się ładuje gra i sie nie włańcza. jave zciągnołem. co może byc przyczyną . za odpowieć wielkie dzięki
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Możesz zakładać nowe tematy na tym forum Możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum