Ja używam zwykłej maszynki (z 3 ostrzami ostatnio próbuję) i przyznaję, że w porównaniu do 2 to jest rewelacyjny postęp :) Ale zastanawiam się czy nie warto spróbować golarki elektrycznej? Zarost mam dość mocny, więc sam nie wiem. A wy czego używacie lub co polecacie?
tez przeważnie jadę na jakiś jednorazówkach bo szybko łatwo i w miarę tanio ale tez zabieram się ostatnio za kupienie jakiejś porządnej elektrycznej tylko zawsze jakoś szkoda mi na nią kasy ale w koncu trzba bedzie kupic
No wlasnie tego sie najbardziej obawiam, zeby bylo dokladnie! Bo chyba o to chodzi, prawda? Ewentualnie sprawdze taka jedna co mi dziadek kiedys dał :P taka "trójkątna" z trzema kolkami, jesli wiecei o co mi chodzi :>
Ja mam z dwoma. Golarki (i to chyba wszystkie, ale ręki za to nie dam!) mają jedną zasadniczą wadę - nie tną "na zero". Jeszcze nigdy nie uzyskałem golarką efektu "pupci niemowlęcia", za to zwykłą maszynką jak najbardziej!
no z efektem "pupy niemowlaka" to też mam problem - nawet goląc się jednorazówką ale nawet się tak nie próbuje golić - lubię zawsze drapać trochę
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Możesz zakładać nowe tematy na tym forum Możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum