na co dzień wszystkie dosyć niskie głosy i męskie i kobiece, mogą być ciche byleby miały coś do powiedzenia ;) muzycznie ostatnio Emiliana Torrini i paru polskich wykonawców poezji śpiewanej.
Doda i Feel - czyste szaleństwo, od razu mam 220 V po plecach i chęć wyskoczenia przez okno :P
a pozytywnie ... hmmm Ville Valo, Marilyn Manson, Dani L. Davey, Serj Tankian, Rysiek Riedel, Bruce Dickinson, Axl Rose, Ozzy oj wiele głosów po prostu uwielbiam :)
___________________________ Ponieważ świat jest wiarołomny przyodziewam strój żałobny.
Ojej:D:D czuje jakieś pozytywne drganie po przeczytaniu Twojego postu Yvonne;) Boskie głosy których bym mogła słuchać godzinami to właśnie tak jak wspomniałaś Ville Valo(Ach i oh),Manson, wokalista z The 69 eyes i wiele wiele innych;) Nosowska,Chylińska,Rogucki,Gadowski i bla bla bla nie będę tu epopei pisać;)
Hmmm, ciezko tak wybrać kogos bo nic nie przychodzi mi do głowy - wiele lubie, niektorych nie cierpie ale tez jakos nie pamietam :P hmmmmm
Uwielbiam - Brian Molko (Placebo), Kyo (Dir En Grey), Jack Black (Tenacious D) Lubię - Norah Jones, Dexter z Offspring'a Nie lubię - Hetfield z Metallica (oprócz paru utworów) Nie znoszę - Axel Rose!
to tyle z takich nie krzyczących i nie growlujacych :P Jak cos przypomnę to dopiszę, cos cięzko mi przypomniec -tyle tego jest:P
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Możesz zakładać nowe tematy na tym forum Możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum