Dante86 świetne książki ja normalnie kocham Pratchett'a I muszę Ci polecić bardzo bardzo : "Dobry Omen" Pratchett i N.Gaiman (wspólnie napisali). Skonasz ze śmiechu :) a 4 jeźdźców apokalipsy :* ... normalnie wymiatają
___________________________ Ponieważ świat jest wiarołomny przyodziewam strój żałobny.
właśnie czytam Ch. Moore "Baranek" jestem w połowie i normalnie ze śmiechu nie mogę się opanować, bardzo polecam. Warto to czytać chociaż dla poprawy humoru :P
___________________________ Ponieważ świat jest wiarołomny przyodziewam strój żałobny.
truję się Frommem - "Rewolucja nadzieji". W życiu może nie przydatne na co dzień (ta książka akurat, nie Fromm ogólnie), ale ubiera w ładne słowa niektóre pospolite zjawiska społeczne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Możesz zakładać nowe tematy na tym forum Możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum