a widzieliście film I love Sou Phillip Morris - film ma wiele negatywnych opinii, ale to chyba ze względu na to że jest o miłości dwóch facetów. Gra w nim Jim Carrey, a ja go bardzo lubie i dlatego też pożałowałem:) 11 zł i wypożyczyłem go z nVOD.
Bardzo lubię filmy kostiumowe, oczywiście nie wszystkie jak leci, wolę takie, jak Niebezpieczne związki od ekranizacji powieści Jane Austen, chociaż te również oglądam. A ostatnio obejrzałam (dzięki wypożyczalni N) film Portret damy. Jak to możliwe, że wcześniej go nie widziałam? Film w reżyseri Jane Campion, w rolach głównych Nicole Kidman i John Malkovich. Polecam obejrzeć, jeśli ktoś lubi filmy kostiumowe, to na pewno zawiedziony nie będzie.
Tak, był w kolekcji PictureBox. A teraz jest Być jak John Malkovich, kolejny film którego nie widziałam a podobno dobry. Mam w planach obejrzeć. Ostatnio obejrzany film- 1984 na MGM HD. Kto czytał książke, wie, czego się spodziewać.
Z mojej strony polecam chociażby takie mega filmy jak: 1. Lśnienie 2. Pieskie popołudnie 3. Festen 4. Sieć (Network) 5. Kucharz, złodziej, jego żona i jej kochanek 6. Czyż nie dobija się koni? 7. Wzgórze rozdartych serc 8. Underground 9. Urodzeni Mordercy 10. Święci z bostonu 11. Amadeusz 12. Ucieczka od życia
___________________________ Można zamknąć oczy na rzeczywistość, ale nie na wspomnienia. http://www.listydozmarlych.pl
Nie polecam The Thing, remake starego horooru z 1982. Tępa hollywoodzka papka, ani śmieszna ani tym bardziej straszna. Już wolę starocia, bo przynajmniej był straszny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Możesz zakładać nowe tematy na tym forum Możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum