Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Co iskrzy w tv - czyli co warto zobaczyć.

Wysłany: 25 Lut 2010, 12:06
 Odpowiedz z cytatem   Raportuj ten post  
Awatar użytkownika

Dołączenie: 05 Sie 2009, 20:38
Kasa:
4,086.01

Nie wiem jak Wam, ale mnie czasem od przybytku kanałów głowa boli. Skakania po programach i wyszukiwanie interesujących programów czasem doprowadza mnie do szału. Nie to, że narzekam (a jakże ja zawsze narzekam) na wybór platformy ale czasem się zastanawiam czy przypadkiem nie wystarczyłyby mi tylko 2-4 kanały tv.
A jak jest u was? Co najchętniej oglądacie - filmy?seriale? a może programy rozrywkowe? Na co warto zwrócić uwagę?

Dziś mamy czwartek - więc spoko wieczór spędzę oglądając axn w klimacie CSI.

Temat postu: Re: Co iskrzy w tv - czyli co warto zobaczyć.

Wysłany: 08 Mar 2010, 03:03

Dołączenie: 08 Mar 2010, 00:56
Kasa:
134.17

Lubię oglądać programy jak Galileo, filmy dokumentalne. Czasem obejrzę dobry film czy serial.

Wysłany: 14 Mar 2010, 15:52
Awatar użytkownika

Kasa:
4,086.01

Ja się szykuję na nowy seriach, który będzie emitowany na HBO HD - Pacyfik. Tematyka wojenna, a zajawki dużo obiecują.

Wysłany: 24 Lip 2010, 11:35

Dołączenie: 04 Sie 2009, 10:59
Kasa:
704.09

Jak miałam kablówkę to też tak skakałam po programach i nic ciekawego nie było dla mnie. W końcu z mężem zdecydowaliśmy się na platformę cyfrową telewizji n. A że bardzo lubimy oglądać filmy i seriale to wzieliśmy sobie taką opcję żeby mieć duży wybór. Fajne jest , że jak np. dwa nas interesujące filmy lecą o jednej porze to mamy możliwość nagrania jednego z nich.

Wysłany: 19 Wrz 2010, 19:53
Awatar użytkownika

Kasa:
4,086.01

Udało wam się coś fajnego obejrzeć, bo ostatnio to jakaś mała porażka w programowa na kanałach. Gdzieś po drodze jedynie był Piątek 13tego ale poza tym nie wiem, jakoś słabo. Jutro na HBO HD są Surogaci (warto obejrzeć albo nagrać) a potem Łzy słońca, wojenny klimat jak kto lubi.

Wysłany: 28 Wrz 2010, 19:38
Awatar użytkownika

Dołączenie: 17 Wrz 2010, 17:55
Kasa:
514.61

ja ostatnio na tvn pooglądałam Jestem Legendą z Willem Smithem, w weekend zamierzam sobie zrobić seans filmowy i z wypożyczalni enki mam zamiar zobaczyć Wielki Mike, może ktoś oglądał??? warty oglądnięcia???

Wysłany: 26 Gru 2010, 10:39

Kasa: Zamknięty
Bank: Zamknięty
Bardziej ten film kojarzę jako "Blind Side" - rewelka. Ja mam zamiar dziś obejrzeć Mikołajka - powtórka na nFilm HD2 o 19 z minutami. Czytałem recki - i zaryzykuję bez wcześniejszego czytania książki.

Wysłany: 26 Sty 2011, 19:53
Awatar użytkownika

Dołączenie: 21 Sty 2011, 23:30
Kasa:
540.74

moodi napisał(a):
Nie wiem jak Wam, ale mnie czasem od przybytku kanałów głowa boli. Skakania po programach i wyszukiwanie interesujących programów czasem doprowadza mnie do szału. Nie to, że narzekam (a jakże ja zawsze narzekam) na wybór platformy ale czasem się zastanawiam czy przypadkiem nie wystarczyłyby mi tylko 2-4 kanały tv.
A jak jest u was? Co najchętniej oglądacie - filmy?seriale? a może programy rozrywkowe? Na co warto zwrócić uwagę?

Dziś mamy czwartek - więc spoko wieczór spędzę oglądając axn w klimacie CSI.

Mnie akurat od przybytku głowa nie boli :), a do obejrzenia zawsze coś znajdę. Na dziś mam do wyboru dwa filmy. Chłopcy z ferajny na TCM i Cyrulik Syberyjski na Wojna i pokój. Pierwszy to typowy film gangsterski, dużo agresji, przekleństw- jak to często u Scorsese. Cyrulik Syberyjski to z kolei film kostiumowy, z międzynarodową obsadą- m.in. Julią Ormond i Danielem Olbrychskim (sic!). Więc chyba wybiorę ten drugi, tym bardziej, że chłopaków już widziałam.
A co częściej oglądam- chyba jednak filmy, chociaż są ze dwa-trzy seriale, które staram się oglądać regularnie. A w ogóle to lubię kanał MGM HD- dają dużo naprawdę dobrych filmów. Ja akurat mam ten kanał w N-ce, nie wiem, czy jest też na innych platformach.

Wysłany: 31 Sty 2011, 21:23
Awatar użytkownika

Dołączenie: 17 Wrz 2010, 17:55
Kasa:
514.61

ja ostatnio przez przypadek trafiłem na kanale FOX HD na naprawdę dobry serial White Collar - o gościu który ucieka z więzienia, w poszukiwaniu swojej ukochanej i od agenta który go zatrzymał przyjmuje propozycję ścigania wraz z nim innych przestępców w zamian kary więzienia. Zaczął się niedawno wiec jeśli ktoś ma ochotę to polecam.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Możesz zakładać nowe tematy na tym forum
Możesz odpowiadać w tematach na tym forum