moodi napisał(a):
Nie wiem jak Wam, ale mnie czasem od przybytku kanałów głowa boli. Skakania po programach i wyszukiwanie interesujących programów czasem doprowadza mnie do szału. Nie to, że narzekam (a jakże ja zawsze narzekam) na wybór platformy ale czasem się zastanawiam czy przypadkiem nie wystarczyłyby mi tylko 2-4 kanały tv.
A jak jest u was? Co najchętniej oglądacie - filmy?seriale? a może programy rozrywkowe? Na co warto zwrócić uwagę?
Dziś mamy czwartek - więc spoko wieczór spędzę oglądając axn w klimacie CSI.
Mnie akurat od przybytku głowa nie boli :), a do obejrzenia zawsze coś znajdę. Na dziś mam do wyboru dwa filmy. Chłopcy z ferajny na TCM i Cyrulik Syberyjski na Wojna i pokój. Pierwszy to typowy film gangsterski, dużo agresji, przekleństw- jak to często u Scorsese. Cyrulik Syberyjski to z kolei film kostiumowy, z międzynarodową obsadą- m.in. Julią Ormond i Danielem Olbrychskim (sic!). Więc chyba wybiorę ten drugi, tym bardziej, że chłopaków już widziałam.
A co częściej oglądam- chyba jednak filmy, chociaż są ze dwa-trzy seriale, które staram się oglądać regularnie. A w ogóle to lubię kanał MGM HD- dają dużo naprawdę dobrych filmów. Ja akurat mam ten kanał w N-ce, nie wiem, czy jest też na innych platformach.