Niestety, stało się.. film będzie w polskiej wersji (z dubbingiem) :/ Miejmy tylko nadzieje, ze pojawi sie alternatywna wersja z napisami - inaczej skippuję ten film w kinie i czekam na wersje dvd.
ok, bajki to całkiem coś innego, ale dlatego że są świetne słowa. I dobrzy aktorzy robią podkład. Ale wyobraź sobie Shreka bez Stuhr'a i Zamachowskiego. No właśnie, wtedy nie cieszyłbyś się tak z dubbingu. W sumie oglądałam Shreka w oryginale i muszę przyznać że Eddie Murphy jest niezły w roli Osiołka :P Ale tutaj rozmawiamy o filmach i denerwującym dubbingu, który nigdy nie zgrywa się z ruchem warg aktorów i który wiecznie denerwuje.
___________________________ Ponieważ świat jest wiarołomny przyodziewam strój żałobny.
Jak pół?? jak maleńka ćwiarteczka...Nie dość,że mój ukochany reżyser,moja aktorska miłość a tu głos mu odebrali....wrrrr;/ Ale to nic!! Już odliczam dni aż pojawi się ten film w kinie;)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Możesz zakładać nowe tematy na tym forum Możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum